Etusivu Kuka
olen
Kunta-
politiikka
Eduskunta-
työ
Ajan-
kohtaista
Blogi Artikkelit
 
Valtiopäivätoimet Arja Juvonen

Puheet eduskunnassa Arja Juvonen

 Arja Juvonen ammattikuva
<< Kaikki blogikirjoitukset

18.01.2023 Kiitos perussuomalaisten kannattajille - Olemme järjen ääni eduskunnassa!

HS-gallup: Perussuomalaiset SDP:n ohi toiseksi suosituimmaksi puolueeksi. Kokoomus yhä suosituin 22,8 %:n kannatuksella. PS:n kannatus 19,1 %, SDP:n 18,5. STT

Kiitos kaikille, ketkä kannatatte perussuomalaisia! Olemme järjen ääni tässä sekavassa Suomen eduskunnassa.

Velkaa otetaan yli äyräiden, hallituksen ”pakko” soteuudistuksesta puutuu rahoitusta, omista viis kun laittomasti maassa oleskeleville avataan terveyspalvelut myös kiireettömään hoitoon, kehitysapurahojen väärinkäyttöä ilmenee toistuvasti valvonnan puutteessa ja oikeuskanslerikin joutui puuttumaan (kaksi uutista lähiaikoina), hoitajamitoituksesta tuli aprillipila ja mitoituksen 0,7 voimaantuloa viivytetään vuoden lopulle ja ensi hallitukselle, translailla muutetaan sukupuolen vaihtaminen pelkäksi ilmoitusasiaksi ja laki on vammaislakiakin tärkeämpi viedä tällä kaudella maaliin, ilmastotalkoissa meidät suomalaiset pannaan pelastamaan koko maailma viis Kiinan hiilipäästöistä, Eurooppaa elvytetään elvytysrahoilla ja väitetään saavamme takaisin paljon, ammattidieseliä ei tule ja bensan, ruoan ja sähkön hinta ajaa suomalaisia ahdinkoon.

Terapiatakuuta ei tule, lääkäriin ei pääse, ihmiset odottaa leikkauksia - mutta mistä leikataan?

Ei sieltä selästä, polvesta tai lonkasta vaan ihmisten palveluista.

No, viikonloppuna tavataan. Tule kertomaan, miten Sinun hyvinvointialueella menee ja mitä Sinulle kuuluu. Saatanpa tehdä huolistasi myös kirjallisen kysymyksen ministerille. 
Arja Juvonen, Puh. 050-531 1108, 09-432 3060, , www.eduskunta.fi