Etusivu Kuka
olen
Kunta-
politiikka
Eduskunta-
työ
Ajan-
kohtaista
Blogi Artikkelit
 
Valtiopäivätoimet Arja Juvonen

Puheet eduskunnassa Arja Juvonen

 
<< Kaikki ajankohtaiset

29.05.2019 Tavoittelen perussuomalaisten 2.varapuheenjohtajan paikkaa kesäkuun puoluekokouksessa

Tarjolla lisää vahvaa naisenergiaa perussuomalaisten varapuheenjohtajakisaan

Tavoittelen perussuomalaisten kesäkuun puoluekokouksessa puolueen 2. varapuheenjohtajuutta.

Tarjoan faktapolitiikkaa

Haluan valjastaa Perusvankkurit ja lähteä viemään entistäkin sitkeämmin perussuomalaista faktapolitiikkaa ympäri Suomen. Haluan olla mukana kohtaamassa kansalaisia turuilla ja toreilla, ja kuulla heidän äänensä. Haluan kohdata suomalaisia yrittäjiä – perussuomalaisissa on valtavasti yrittäjyyttä. Haluan tutustua suomalaiseen vanhustenhoidon tilaan valtakunnallisesti – tehdään yhdessä kuntakierrokset vanhustenhoito keihäänkärkenä ja kuullaan toimijoiden viestiä. Perussuomalaiset on suomalaisten vanhusten ja ikäihmisten asialla.

Tarjoan tupailtoja

Tavoitteenani on elävöittää tupailtakulttuuri, joka on lähtöisin Suomen maaseudun sydämestä, ja joissa kautta aikain on pohdittu, pureskeltu ja pähkäilty Suomen poliittista tilannetta. Otetaan tupaillat takaisin ja kuullaan ihmisiä. Tullaan tutuiksi.

Tarjoan kohtaamista kuunnellen

Haluan lähestyä Suomen kansaa inhimillisellä ja suurella sydämellä, sillä kohtaamisista syntyy kasvu ja kansan kuunteleminen on kaiken kasvun alku. Tarjoan itseäni perussuomalaisten ”Kylän kävijäksi” – varapuheenjohtajan on jalkauduttava puoluekentän ja kansalaisten kohdattavaksi valtakunnallisesti. 

Tarjoan palavaa sydäntä

Olen kolmannen kauden kansanedustaja ja toimin tällä hetkellä eduskuntaryhmämme toisena varapuheenjohtajana. Olen ollut perussuomalaiset puolueen jäsen vuodesta 2007. Juureni ovat Siilinjärvellä Savossa (isän syntypaikka) ja Keski-Suomessa Hankasalmella (äidin syntypaikka). Olen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, vanhustenhoitaja ja geronomi(AMK) ja taistellut perussuomalaisten sitkeänä sotesoturina soteuudistuksen ytimessä sosiaali- ja terveysvaliokunnassa. Olen kiertänyt vuosien ajan ympäri Suomea erilaisissa perussuomalaisten tapahtumissa.

Kansanedustajana olen kokenut, että jotta voi tehdä viisaita päätöksiä, pitää tuntea koko Suomi.

Perussuomalaisen sydämen paloa ei voi mikään sammuttaa ja kun se on roihahtanut kunnolla, niin tässä sitä ollaan – palavalla sydämellä eteenpäin!

Terkuin,
Arja
 
Arja Juvonen, Puh. 050-531 1108, 09-432 3060, , www.eduskunta.fi